8.4.12

La Pastisseria. La genialidad.

Esta mañana tras recibir una dosis de envidia por parte de Rosanna en Twitter, decidí que debía poner fin a una situación que se alargaba demasiado ya: Visitar La Pastisseria, en Aragó con Letamendi, Barcelona. Josep Mª Rodríguez Guerola, ganador de la "Coupe Du Monde de la Pâtisserie, edició 2011" ha abierto este local donde degustar raciones de sus creaciones más prestigiosas y reconocidas.

He ido, he hecho unas fotos y he colgado un post rápido para que puedan hacerse una ligera idea del paraíso goloso que se pueden encontrar allí. Aviso, tienen unas monas a 35€ que son la bomba. Bueno, son huevos de chocolate bien grandes pero con unas decoraciones de lo más cool. Angelitos o diablos monísimos. Chiste.

La Cirera. Cremosidad hecha pastel. Mousse.
Dolç. Mousse de avellana.
Tatin. Manzana exquisita.
Trio ganador.


Detalles interior. Cremosidad y manzanas casi enteras. 


Para otras valoraciones, les dejo el link al blog de Philippe, donde borda la crónica.

Sobre precios, pues a una media de casi 4€ el pastelito. Pero venga ya, se van a gastar 40 ó 50  en una mona de chocolate con unos pollos de juguete pinchados al lado y no se van a dar este capricho??

7 comentarios:

Victor Ibañez dijo...

Et veig molt prolífic, jejejeje. Jo ja vaig probar la cirereta en questió i el croissant de crema catalana. Molt bona qualitat i amb ganes de provar més coses.
Tot i que el croissant no esta a la altura del de la Hofmann, segurament el millor croissant de Barcelona. Sobretot el farcit de mascarpone

Neus. La meva Barcelona. dijo...

Hi vull anar!!!! ohhhh quin paradís. M'encanta la cirera!
M'agraden molt aquestes petites porcions de felicitat.
Deixaré passar un temps pq ara estic de mones fins dalt :).

David dijo...

Hola Víctor, doncs si, m'he tret un post de la maniga per la sorpresa causada davant l'espectacle visual del local. Apunto la dada croissant Hoffman!!

Neus, com dic aqui dalt, visualment és molt atractiu. La cirera el que més, però haig d'anar altra vegada a provar els gots amb els tastets dels pastissos guanyadors dels premis!! ;)

Anónimo dijo...

Gràcies per citar, David! Jo pensava fer un post un dia d'aquests també! Rosanna

David dijo...

A tu per "fer-me" anar!! ;)

Ricard Sampere dijo...

Conec el lloc de pasar-hi i tot i que el tema dolç no m'atreu massa, sempre he pensat que donaven molt bona imatge...

Passant al dolç, menys dolç, si que comparteixo el tema dels croissants Hofmann,...

Salut..!

David dijo...

Imatge i experiència, si Ricard. Evidentment és un lloc recomanable només per a fanàtics del dolç...Aquests croissants de la Hoffman, són millors que els de Baixas, que van sortir com els millors segons TimeOut Bcn?? (poques vegades encerten..)

Celebro el teu retorn a l'activitat!!