tag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post6955173229687686506..comments2023-09-02T18:22:34.366+02:00Comments on lahoradelbagel: TICKETS. El show de los Adrià en Barcelona.David B.http://www.blogger.com/profile/17669305930096135996noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-43327051590039229902012-05-27T11:07:52.999+02:002012-05-27T11:07:52.999+02:00Un anònim que segueix blogs i parla amb un autor d...Un anònim que segueix blogs i parla amb un autor d'un d'ells a través d'un altre diferent...molt fan! Ricard, va, torna i contesta! ;)David B.https://www.blogger.com/profile/17669305930096135996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-87858078392990336852012-05-26T21:07:41.842+02:002012-05-26T21:07:41.842+02:00Segueixo d'amagatotis molts blogs gastronòmics...Segueixo d'amagatotis molts blogs gastronòmics i he de dir, Ricard, que hi has d'anar.<br /><br />Seria, per mi, el post més esperat de l'any i amb diferència.<br /><br />Jo crec que t'agradaria i tot.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-23790610920215850532012-05-08T22:41:16.367+02:002012-05-08T22:41:16.367+02:00jajaja con los Adrià hemos topado!!
Mira Ricard, ...jajaja con los Adrià hemos topado!!<br /><br />Mira Ricard, t'ho diré ràpid i curt: has d'anar però no crec que t'agradi!! <br />En tot cas, ja veus que és una experiència...i la polèmica li dóna més alegria al tema! Vés-hi home! ;)David B.https://www.blogger.com/profile/17669305930096135996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-78139698957003181772012-05-08T15:25:44.585+02:002012-05-08T15:25:44.585+02:00Em dic Ricard i soc un torracullons...:)
:))
Be....Em dic Ricard i soc un torracullons...:)<br /><br />:))<br /><br />Be... Jo soc dels que no he estat mai i tinc gent propera que em diuen "has d'anar" i altres que diuen "no és x tu".... De moment he fet cas a aquests darrers...<br /><br />A més... Imagina que hi vaig, em passa qualsevol cosa.... Publico un post "dels meus" i la que se arma...<br /><br />Atacar a la creació de l'Adrià podria semblar anatema i comportar-me el tancament del meu blog...<br /><br />:))<br /><br />Salut David...!!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-27038235614464341062012-05-07T19:24:17.753+02:002012-05-07T19:24:17.753+02:00Neus, ho és!!
Carlos, qué duro eres...en estos si...Neus, ho és!!<br /><br />Carlos, qué duro eres...en estos sitios, por estéticos que sean, no tienes porqué quedarte con hambre!! Es un lugar diferente, simplemente no vas a llenarte el estómago, se va a disfrutar de las sensaciones.<br /><br />Victor, brutal la sentència Ducasse...més raó que un sant. Sobre l'ambient, ho preguntava per si ell ho vol així deliberadament, i ja veig que creus que si, que es vol riure una miqueta de tot. Per mi ok, cap problema.<br /><br />Agustin, ves? Eso es lo que quería decir al principio y al final del post. Hay gente, me consta, que pasa totalmente de este estilo y rechaza lo que pueda pasar o puedan darle en Tickets. De ahí mis dudas. Pero yo estoy con lo que casi todos han comentado aquí: Positivo y hay que ir. Al menos una vez.<br /><br />Gracias a todos por comentar!!David B.https://www.blogger.com/profile/17669305930096135996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-91433948264109844372012-05-07T17:52:27.560+02:002012-05-07T17:52:27.560+02:00Pues muy bien realizado, la verdad, fenomenales fo...Pues muy bien realizado, la verdad, fenomenales fotografías que en platos de este tipo son fundamentales.<br />Sigo con versiones contradictorias, esa es la verdad y escucho gente que sale encantada, y otros que tienen una sensación un tanto extraña. Habrá que ir y comprobarlo.<br />SaludosAgustin Frailehttps://www.blogger.com/profile/11625160882706618906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-43149495446342925642012-05-07T16:16:39.520+02:002012-05-07T16:16:39.520+02:00No el conec personalment pero crec que l'Alber...No el conec personalment pero crec que l'Albert es pren molt en serio la seva feina. Potser el que no es prenen gaire en serio es la grandilocuencia que acompaña a vegades la gastronomia. En el Tickets tot s'enfoca desde un punt de vista mes ludic.<br />No era pas una critica, a mi m'encanta l'ambient que hi ha al Tickets. <br />Pero be, es un punt de vista molt personal ;-)<br /><br />Sobre lo que comentes del local que obriran a Londres, recordo la anécdota de Alain Ducasse, quant aquest tambe va començar a obrir restaurants a altres ciutats, un periodista li va preguntar: <br />-Qui cuinara quant voste no hi sigui al restaurant?<br />Ducasse va respondre:<br />- La mateixa persona que cuina quant hi soc jo. <br /><br />Suposo que l'equip de cuina del Tickets esta perfectament capacitat per portar el dia a dia sense la necesitat de que hi sigui l'Albert.Víctor Ibáñezhttps://www.blogger.com/profile/01426589635783132464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-54051333991423501462012-05-07T14:46:33.787+02:002012-05-07T14:46:33.787+02:00pues que quieres que te diga, para haberte encanta...pues que quieres que te diga, para haberte encantado he visto muchas pegas. creo que es un sitio para ir una vez por verlo, no para comer, se de sitios mas baratos que seguro comes mas, ya no digo mejor que alomejor, pero bueno eso es un estilo de cocina mas estético y de degustación, no le podemos pedir mucho mas, pues seria imposible.<br /><br />Una entrada interesante llena de detalles y buenas fotos.<br />un abrazo.J. Carlos Castrohttps://www.blogger.com/profile/05358249598337248863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-79473629962311531462012-05-07T13:56:49.743+02:002012-05-07T13:56:49.743+02:00Jo amb això que ens ensenyes...compró! Sembla tota...Jo amb això que ens ensenyes...compró! Sembla tota una experiència tant per la vista com pel gust.<br />Bon profit!Neus. La meva Barcelona.https://www.blogger.com/profile/11622547209748409396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-47715906196798259292012-05-07T13:52:25.652+02:002012-05-07T13:52:25.652+02:00Amigo Bijou, es usted un entendido, y me cuentan q...Amigo Bijou, es usted un entendido, y me cuentan que es tan fan de Tickets que incluso probó su delicioso aceite...Y sabe perfectamente que hay más navaja que espuma!<br /><br />Aga, totalmente de acuerdo en lo que dices! Es diferente y hay que probarlo.<br /><br />Victor, sempre tens molta raó. Després ho vaig pensar i és veritat que havien canviat alguna cosa des de la primera vegada que hi havia anat. Sobre la resta, em queda el dubte de si el que dius sobre la parafernalia és una cosa que ells vulguin fer per treure-li importància al lloc o si ho critiques perquè ells mateixos no deixen que se'ls vegi com a restaurant seriòs? És a dir, Albert Adrià ho fa volent per no prendre's en serio?<br /><br />Una altra cosa és que sempre que hi vas l'Albert està per allà, però ara que obriran a Londres una sucursal del 41º, què passarà? Com afectarà al local? Tens molta raó en l'espectacle que és la cuina.<br /><br />Per això m'agrada molt anar-hi, perquè és un espectacle en tots els sentits.David B.https://www.blogger.com/profile/17669305930096135996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-38612107995303598052012-05-07T11:27:06.651+02:002012-05-07T11:27:06.651+02:00Hola David,
Sobre el tema de la carta crec que es...Hola David,<br /><br />Sobre el tema de la carta crec que es més que suficient. Ademes, sempre hi van canviant plats o si el mantenen, canvien les guarnicions. Per exemple, a mi el jamón de toro m'ho van servir amb pinyons enlloc dels ous de salmó. <br />Despres de haver anat dos cops al Tickets i vist amb una mica de distancia desde que hi vaig anar, puc dir que em sembla un dels llocs més divertits on anar a menjar, on res no sembla el que es, intentant buscar la sorpresa i el riure. <br />Pero segons la meva humil opinió, crec que tota aquesta parafernalia es per treure importancia i no donar-li grandilocuencia al que es fa la cuina. Una de les cuines més series i perfeccionistes que he vist mai. Una autentica obsesió perque tot tingui el gust que ha de tenir i que visualment sigui impecable.<br />Personalment crec que si li traguesin tota aquesta parafernalia cirsense i la canviesin per un restaurant més estandar, sense canviar la cuina i res del que serveixen. Ja tindrien una estrella Michelin.<br />Per mi, que no canvii res i que segueixin així. Ja tinc ganes de tornar-hi.<br /><br />Perdo pel totxo...Víctor Ibáñezhttps://www.blogger.com/profile/01426589635783132464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-81033110952987077312012-05-07T11:15:18.832+02:002012-05-07T11:15:18.832+02:00Hola David. yo la verdad solo estuve alli una vez ...Hola David. yo la verdad solo estuve alli una vez pero si que me encanto la experiencia. Era algo totalmente diferente de todas las experiencias culinarias previas. El trato de camareru, muy personal. Esperando a los platos (optamos por el menu-degustacion) era como ser ninoss otra vez antes de los Reyes magos... en fin, lo recomiendo, aunque se tiene q esperar unas semanas. saludos, AgaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05816648426073952900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-51090672634828168992012-05-07T11:09:44.261+02:002012-05-07T11:09:44.261+02:00No podría estar más de acuerdo con usted. Sabida e...No podría estar más de acuerdo con usted. Sabida es mi opinión proTickets. Y si resulta que tambien soy un iluso horteril donde compro más espuma que navajas, pues bienvenida sea esa etiqueta.Bijouhttps://www.blogger.com/profile/16170310924117267803noreply@blogger.com