tag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post6223227447806511720..comments2023-09-02T18:22:34.366+02:00Comments on lahoradelbagel: BETLEM. Tierra prometida.David B.http://www.blogger.com/profile/17669305930096135996noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-82467335186545007892012-10-19T19:13:38.401+02:002012-10-19T19:13:38.401+02:00Víctor, jo sabia que no fallaria si a tu et va agr...Víctor, jo sabia que no fallaria si a tu et va agradar... ;) Nosaltres no som de gaire de copes, però tens tota la raó sobre la tònica!! <br /><br />Mític Ernest!! Quin bon gust i quina sort haver anat avui, que jo ni he dinat!! Gràcies a tu per pasar-te per aquí i comentar!! Aquí fem el que podem... :)David B.https://www.blogger.com/profile/17669305930096135996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-50215006041418810092012-10-19T14:59:46.601+02:002012-10-19T14:59:46.601+02:00Ara mateix estic al Betlem!
La papada estava bonís...Ara mateix estic al Betlem!<br />La papada estava boníssima, però les escopinyes al vapor ( plat del dia) i una recomanació a última hora del propietari ( suquet de cues de rap) s'emporten el mèrit principal.<br />De tracte afable i proper, el propietari t'orienta i et recomana i se sent orgullós de la seva feina i del bon tracte al client. <br />Tornaré sense cap mena de dubte!<br />MOLTES GRÀCIES PER LA RECOMANACIÓ!!<br />I el Pedro que em va recomanar el teu blogErnesthttp://www.blancdesign.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-69705277003999926142012-10-17T23:48:08.672+02:002012-10-17T23:48:08.672+02:00Jo ja hi he anat tres vegades i es un bon lloc. Am...Jo ja hi he anat tres vegades i es un bon lloc. Amb plats més encertats que altres, pero en general prou be. <br /><br />Bon assortit de Vodka i Gin per fer una copa after-dinner. Això si, cal millorar les toniques. Preparar un Vodka-Tonic de Belvedere amb tonica Schweppes de llauna, no es el mes indicat :-P<br /><br />Tinc pendent un tast dels seus entrepans.Víctor Ibáñezhttps://www.blogger.com/profile/01426589635783132464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-82569337682761416702012-10-16T14:03:53.580+02:002012-10-16T14:03:53.580+02:00jajaja Neus, la reducción de módena es el recurso...jajaja Neus, la reducción de módena es el recurso del chef acomplejado, que dice Gordon Ramsay!! Pero no tengo nada en contra, el problema es que se utilice para todos los platos del mundo...<br /><br />Sobre el chiste, iba a poner en el título algo de a Belén pastores pero al final no me atreví. Bona tarda ja!!David B.https://www.blogger.com/profile/17669305930096135996noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1230672645133166685.post-91765544669806442142012-10-16T08:23:03.040+02:002012-10-16T08:23:03.040+02:00Me gusta, me gusta.
Me hace gracia pq siempre que ...Me gusta, me gusta.<br />Me hace gracia pq siempre que ve la reducción de modena te tira atrás com o en el QUimet :)<br />Quería hacer un xist de navidad pero no me sale ninguno a esta hora :)<br />BOn dia!Neus. La meva Barcelona.https://www.blogger.com/profile/11622547209748409396noreply@blogger.com